Georgie's Abonnement

Elke maand iemand verwennen
of verwend worden?

Met een abonnement van Georgie’s kun je een half jaar (iemand laten) genieten van onze heerlijke chocolade. Elke maand een overheerlijke chocolade-box bij jou of jouw dierbare thuisbezorgd op elke locatie in Nederland. Je kunt elke maand voor dezelfde box kiezen. Maar je kunt er ook voor kiezen je te laten verrassen door Georgie’s. Een momentje om naar toe te leven. En als de maandelijkse dosis lekkers – bijvoorbeeld door een vakantie – even niet uitkomt, dan geef je dat gewoon door en Georgie’s regelt de rest. Lekker om te geven, nog lekkerder om te krijgen.

Van ethisch verkregen ingrediënten tot milieuvriendelijke verpakkingen en alles wat daar tussen zit: bij elke fase van ons productieproces staat duurzaamheid voorop. Omdat wij willen dat ook de generaties na ons nog volop kunnen genieten van smaakvolle chocolade. Proactief werken aan een duurzame, smaakvolle toekomst is daarom een must en daarmee een essentieel onderdeel van onze missie. Je kunt dus met een gerust hart genieten van Georgie’s heerlijke, eerlijke chocola…

Georgie’s werkt samen met de SEM-Foundation. Een stichting die zich inzet om de leefomstandigheden in cacao-producerende landen te verbeteren. Dit gebeurt door maatschappelijke initiatieven die ten goede komen aan de bevolking van cacao-producerende landen (Indonesië, Ivoorkust, Ghana, Brazilië, Colombia, Tanzania, Peru, Kameroen en Maleisië) te ondersteunen. Deze projecten richten zich direct op essentiële zaken zoals de levenskwaliteit, onderwijs, openbare diensten, gezondheid, huisvesting en productiviteit.

Meer weten over de SEM Foundation? Kijk op semfoundation.org