Contact Georgie's

Heeft u een vraag? Kijk dan tussen onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Adres  Minervum 7290K, 4817ZM Breda
Email  info@georgies-chocolate.com

Georgie’s Chocolate maakt deel uit van Georgie’s Company

Veelgestelde vragen

Bestellen en verzenden

Je bestelling wordt verzonden via PostNL en de verzendkosten bedragen €6,64 per pakket. Bestel je voor meer dan € 39 en binnen Nederland? Dan betaal je geen verzendkosten. Voor verzendingen naar België rekenen wij €7,95 per pakket.

Wij versturen onze pakketjes van maandag tot en met vrijdag. Bestel je vóór 16:00? Dan wordt je pakketje dezelfde dag nog verzonden! Bestellingen die binnenkomen na vrijdag 16:00 uur verzenden we op maandag. 

** Bij temperaturen hoger dan 25 graden kunnen wij de verzending uitstellen om de kwaliteit van onze producten te kunnen blijven waarborgen.

** tijdens feestdagen nemen de hoeveelheid pakketten bij onze transporteurs enorm toe net als bij Georgie’s zelf. De kans is zeker rondom de feestdagen aanwezig dat uw levering iets langer duurt dan u van ons verwacht. Wij vragen hiervoor uw begrip en om ruim optijd uw chocolade bij ons te bestellen om teleurstelling te voorkomen.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail, zodra wij je bestelling verzenden, ontvang je nog een mail met een track & trace-code, waarmee je de status van je pakket kunt volgen op de website van de betreffende vervoerder.

Controleer je spam- of junkmailfolder. Als je daar niets vindt, neem dan contact op met de klantenservice om te controleren of je bestelling correct is doorgekomen.

Dit kun je controleren via de track & trace-link die je per e-mail hebt ontvangen. Zo niet, neem dan contact op met de klantenservice voor meer informatie.

Vaak is het nog mogelijk om het leveradres aan te passen zolang het pakket niet is verstuurd. Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Betaling en facturatie

Wij accepteren betalingen met iDeal, VISA, Mastercard, AMEX, PayPal & Apple Pay.

Op dit moment nog niet. Binnenkort wel, dus blijf ons in de gaten houden!

Nee, er zit geen factuur in de doos. Deze krijg je van ons digitaal toegestuurd. Wel voegen wij een pakbon toe aan de bestelling.

Alle prijzen op de website zijn inclusief 9% BTW.

Retouren en terugbetaling

Als de bestelling is geplaatst en betaald, kan deze niet meer worden geannuleerd.

Om voedselveiligheids- en hygiënische redenen kunnen de producten niet worden geretourneerd.

Productinformatie & bewaaradvies

Bewaar chocolade op een koele, droge plaats weg van direct zonlicht. De ideale temperatuur is tussen de 12°C en 20°C.

Op onze afgevulde dozen met chocolade vindt u een etiket met daarop de houdbaarheidsdatum. Dit is doorgaans minimaal 6 maanden bij ontvangst. Bij de door uw zelfgekozen chocolade is dit doorgaans 3 maanden na ontvangst.

Op onze afgevulde dozen met chocolade vindt u een etiket met daarop alle ingrediënten en voedingswaarden. Bij de door uw zelfgekozen chocolade kunt u de ingrediënten vinden op de bestelpagina bij het info teken naast de door u geselecteerde chocolade.

Op onze afgevulde dozen met chocolade vindt u een etiket met daarop alle allergie-informatie. Bij de door uw zelfgekozen chocolade kunt u de allergie-informatie vinden op de bestelpagina bij het info teken naast de door u geselecteerde chocolade.

Georgie’s werkt samen met de SEM-foundation. Een stichting die zich inzet om de leefomstandigheden in cacao producerende landen te verbeteren. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Chocolade als cadeau

De chocoladeproducten van Georgie’s Chocolate zijn uitermate geschikt om als cadeau te geven. Kies voor een van onze vaste selecties aan chocolade of stel een heerlijke doos samen om weg te geven! Dit kan eenmalig of zelf in een abonnement om ze iedere maand opnieuw te verrassen.

Ja, onze verpakkingen zijn van dermate goede kwaliteit dat deze uitermate geschikt zijn om als geschenk te geven. Ook is er een selectie aan producten die specifiek als geschenk ontworpen zijn.

Zakelijk bestellen

Er zijn diverse mogelijkheden om jouw relatiegeschenken extra persoonlijk te maken. Denk aan een eigen lint of sleeve om de doos. Ook kunnen wij een kaart toevoegen met een persoonlijke tekst. Hiervoor vragen wij u contact op te nemen met ons via dit formulier of te mailen naar info@georgies-chocolate.com.

Wij maken graag een passende offerte voor grotere of zakelijke bestellingen. Hiervoor vragen wij u contact op te nemen met ons via dit formulier of te mailen naar info@georgies-chocolate.com.