Georgie’s Valentijns-box

Hét perfecte romantische cadeau!

Georgie’s bezorgt binnen één dag* een overheerlijk en super origineel valentijnsdagcadeau op elke plaats in Nederland. De beste kwaliteit chocola in een romantische verpakking. Geen tijd om jouw box zelf samen te stellen of kun je simpelweg niet kiezen uit al ons lekkers? Wij hebben onze meest zinnenprikkelende exemplaren alvast voor je verzameld in vier verschillende Valentijns-boxen. Chocola online bestellen is nog nooit zo romantisch, lekker én gemakkelijk geweest. Have a sweet Valentines Day!

* Bij bestellingen voor 16.00u. Afhankelijk van drukte bij POSTNL

Stel jouw Valentijn cadeau zelf samen…

Weet jij precies wat jouw grote liefde lekker vindt? Klik er dan lustig op los in Georgie’s chocolade Walhalla en stel jouw eigen box samen.

…of kies voor een kant en klare chocolade liefdesbox van Georgie’s.

Bij Georgie’s weten we precies welke bonbons het meest worden gevraagd en welke smaken chocolade het beste bij elkaar passen. Als je één van onze kant-en-klaar-boxen bestelt, kun je er dus op vertrouwen dat jouw zoete verrassing indruk zal maken.

Nog origineler: elke maand een Valentijnsdag!

Wil je écht indruk maken op je geliefde? Kijk dan een stukje verder dan Valentijnsdag en maak er een Valentijnsjaar van. Met een abonnement op Georgie’s Chocolate Boxes kun je er voor kiezen elke maand rond de 14e een heerlijk cadeau aan jouw geliefde te geven. Een terugkerende reminder dat hij of zij bijzonder is. Niet alleen op Valentijnsdag, maar het hele jaar door…